Ekonomisk förening UmeMix

Hej och glad måndag på er alla mina läsare som kommer hit in till mig på bloggen för att få läsa om de olika ämnen som jag ska ta upp idag. Jag tror att jag har berättat om en ekonomisk förening som heter UmeMix förut, ett företag som hjälper till med städservice i Robertsfors och i Umeå. Jag brukar anlita det här företaget för att få hjälp med min hemstädning. UmeMix är ett företag som har så mycket mer att erbjuda än enbart hemstädning i Robertsfors med omnejd, här kan du få reda på mer. UmeMix kan vara behjälpliga med många saker i ert hem, förening eller på ert företag. Tjänster som de erbjuder är inom flytt, enkelt måleri, enkelt bygg, trädgårdsarbete, bilreparationer och däckbyte och oljebyte. Som boende här i Västerbotten där avstånden är långa är det viktigt att se till att ha en bil i kördugligt skick, därför har nu personalen på UmeMix både fått byta däck och byta olja på min bil. Men fortfarande använder jag mest det här företaget för hemstädningen. Även om jag har berättat för er om UmeMix förut, så skadar det inte att återigen nämna några ord om dem, med tanke på att det säkert finns nytillkomna läsare här på bloggen som inte hört talas om UmeMix förut. För endast 175 kronor/timmen inkluderat RUT-avdraget får man deras hjälp, antingen med städservice i Robertsfors eller Umeå, eller med någon annan tjänst de erbjuder. Alla som är anställda på denna ekonomiska förening UmeMix är lite speciella, stigande stjärnor på himlen som därför kanske tar lite längre tid på sig att utföra sina uppdrag, men vad spelar detta för roll när jobben de utför inte kostar mer än vad de gör, men alltid så utför de sina uppgifter med ett perfekt resultat.