Jag är brevbäraren som fick ont i fötterna

Hallå, hallå alla mina läsare. Är det bra med er idag? Det är det med mig! Det är måndag och detta är veckans bästa dag, för det finns så mycket spännande att se fram mot, sådant som ännu inte har hänt. Den här veckan är min kalender långt ifrån fulltecknad, men det är den å andra sidan aldrig, för jag är en vanlig enkel människa som jobbar som brevbärare. Det mesta jag ska göra har jag i huvudet, men en sak som jag absolut inte får missa är att jag ska gå på fotvård i Bromölla. Därför har jag lagt in denna tid till fotvården i mobilens kalenderfunktion, med ett larm som ljuder en timme före. Då vet jag att jag inte missar tiden. Det är till Camillas Fotvård jag går, för att få fotvård i Bromölla. 

 

Jag springer en hel del upp och ner i trappor i jobbet som brevbärare i rätt så tunga och varma skor. Efter något år i yrket fick jag problem med fötterna, problem som jag inte lyckades att åtgärda på egen hand. Det var en annan brevbärare på jobbet som nämnde att han brukar gå till Camillas Fotvård, och det lät ju bra, så även jag bokade en tid, och på den vägen är det. Det vill säga att jag har fortsatt att gå regelbundet på denna fotvård i Bromölla, för det mår jag och mina fötter finemang av. Därför tänkte jag att det vore bra om ni läsare som behöver fotvård i Bromölla, vet om att ni kan vända er till Camillas Fotvård. På det här fotvårdsinstitutet kan inte bara fötterna få erforderlig hjälp, även ni som önskar någon behandling i massage, kan få detta på det här företaget som alltså är ett företag både för oss som behöver fotvård i Bromölla, eller massage.