Duktiga målare i Lund

Välkomna till bloggen den här måndagsmorgonen. Jag hoppas ni tycker det ska bli spännande att läsa mina inlägg jag hade tänkt att skriva idag. Jag får många frågor av er följare som handlar om renoveringen av mitt hus. Det har redan blivit ett och annat inlägg där jag berättat för er om olika företag som varit här och hjälpt mig. I det här inlägget ska jag skriva några rader om när jag fick hjälp inom måleri. Det är några riktigt duktiga målare i Lund, anställda på ett företag som heter Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB som hjälpt mig att måla fasaden i en miljövänlig och hållbar färg.  

 

Det vore synd om ni inte fick reda på vilket kvalitativt jobb Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB kan utföra inom måleri. Jag blev rekommenderad det här företaget av min chef som även han fått hjälp han var mycket nöjd över, när han hörde att jag sökte en målare i Lund, och jag är verkligen tacksam för tipset. Jag vill att ni ska känna till att ni kan vända er till detta företag om ni söker duktigt yrkesfolk som är bevandrade inom sådant som har med måleri att göra. Men även ni som behöver hjälp med entreprenad eller kakel borde höra av er till Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB, eftersom de hjälper till även med sådant. Vill ni ha mer specifik information, eller kanske ni vill börja med att få en offert, ja då ska ni bara höra av er till Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB. På deras hemsida kan ni läsa mer, och det kan ni också göra på Facebook. Till sist vill jag säga att jag själv tog offerter från olika företag, och av de fyra företag jag fick kostnadsförslag ifrån, var Solid Måleri Entreprenad i Malmö AB billigast.